FOLK conceptstore // FOLK ontwerp studio

FOLK ontwerp studio maakt gebruik van mooie, natuurlijke materialen, pure ontwerpen en clean design, waarbij vorm en functie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. // FOLK online conceptstore is de winkel waar je een mooie mix van design, interieur en papierwaren kan vinden met liefde uit het hoge noorden.

HET KOPLAND // inbouw kast

Voor de vrouwen opvang “Het Kopland” moest er een inbouwkast komen. Het kopland had nog geen plek voor alle gedoneerde kleding die de vrouwen opvang kreeg. Hiervoor moest een slimme, praktische maar makkelijk te onderhouden kast komen. Hiervoor is gebruik gemaakt van grote IKEA opbergbakken waar je per kleding soort meerde stukken kwijt kan. De kast is opgebouwd om deze bakken heen. Er zijn twee kast delen voor hang stukken.